Mand.17.oct

Langt,det er alltid langt dit,,en norlenning ska,,,sånn har det alltid vert..Nu er dette med avstander noe relativt.

Heldigvis.

 

RT,n fikk operere fritt i fire til femtusen omdreininger,,hele dagen.

Elbetunell,,Hamburg

Solnedgangen i Danmark,,kald solnedgang.

Mørkt og kaldt i Hirtshals..Ferga til Larvik,varm durs.

----------------

Tirsd.18.oct.

Larvik.0700..Grått,kaldt og guffent,råskodde som hang helt nede i asfalten..Det er noe de har her sør i landet,når det er kaldt,,,det gjør det hele ennu kaldere,,,tøffe folk som holder ut i dette klimaet..

 

Ellers,der sør for Noreg,så ville morraskådda måtte vike for sola,,nu var det enkelte hull i dette ekle,fuktige medium,men ikke mye..Hustrig tur 13 mil til hovedstaden.Det går ikke så fort på E18 om morran,nu var det en fordel,,det blir kaldere i 110 enn i 70..E6 videre mot heimen,,,Minnesund,,Mjøsa,ett lite gløtt av sol,,Lillehammer,,endelig klar himmel..

 

Det var ikke mye å glede seg over,,RT,n hadde nye dekk,joda,,kaffe,vel.Kjekt med sylindre som stikker ut,der kan kalde ting varmes,,det trengtes.........

8-kanten,på Fåvang, i Gudbrand sin dal,har vert ett fast vannhull i mange år,den har fått en konkurent,like nedenfor,,der selger de åsså fuel,men de har de deiligste matpakker,slike som man lager heime,på en måte...

 

Nermere Dombås,Dovrefjell,,sola holdt tempen på et rimelig nivå..Det er litt viktig,med timinga,når det gjelder Dovrefjell,ettermidagen i sol er best,,serlig på denne tia av året..Ikke for sent på ettermidagen,for det vil være kaldt helt til Trondheim..Fjellet var greit,,sol,,Oppdal,sol,,så ga sola seg,tok kvelden,,,.

 

 

 

 

Men det varmer og ha en grei sykkel..RT-Adventurer leverer varene.

Onsd.19.oct.

Svinkalt om morran,,ikke bare nattefrost,men minus seks..

Nu burde sola tine det litt,,ettervert,Hurtigruten går ikke før tolv..

Det var forsåvidt greit å komme seg ned på kaia..På baaten lider man ingen nød..Blir litt kjedelig,men det går rette veien.

 

Torsd.20.oct.

Klappa til kai på Ørnes litt forsinka,,det regna,ikke sett regn siden,,vel, det er lenge siden.Skyene hang lavt nede i fjellan.

Heimen der heime,,nesten to mnd. og mange tusen mil siden,,dæken d e godt..

Ikke mere langtur dette året,det får holde nu.

Kaldt i nord,tid for pigdekk på GS..

De siste dager i Oktober