4.mai.

 

 

 

On the road again,ut i verden,videre,drar avgårde,helt uten å lengte vekk.Samme fine sommerværet hele dagen,varmt og godt.
Rett sørover fra Dieburg,flott formidag,det er endel fine veier å velge mellom her.Sånn ca.ved Heilbronn var det slutt på kosen.
Da ble det transport,rett østover på mein road 6 og E50.Nurnberg ble passert på trygg avstand,main roed 3 og E56 til Regensburg,flott svær by med masse historie.Småe veier langs med Donau til akseptabel camp ble funnet i Deggendorf.Elva er fem meter unna,jernbane bro fem meter over lavo,n!!!!.Grei camp med masse fastmonterte campingvogner.Her er en stor fornøyelses park like ved,der er det vårfest...Det blæææs,.19 grader (pluss).


5.mai.

Tross fryling festival,der de hadde dunk,dunk musikk til langt på natt,og jernbane likeved,De Norwegishce slafen seer gut im nach.
Lang morra,fort og gæli til Passau og grensen til Østerike.Her ble det endel rundans for å undgå disse "Vignetten veier",der man må betale for å kjøre.Et meget lykkelig valg falt på 130 sør/øst mot Linz.Her ble det søla bort noen deilige timer,på små krokete
veier.
Det gikk aldrig fort,men det gikk hele tia.
Dekkene som hadde blitt noen flate på midten,fikk runda kantene litt.Merkelig med disse lettvekterne her i EU,de går styggelig fort,åsså har de ofte flagrende hår hengene å slenge,de som kjører,,fort.
Dog,når det gjaldt kjøreutstyr var de mangelfult utrusta.Men ittno tvil atte fjortisen kunne behandle redskapen på svingete veier.


Ved Efferding bar det rett sørover på trafikert kjedelig vei.Wels var en by med stillestående trafikk.Gmunden,derimot,duverden,flott innsjø og utsikt til fjell,det var en camp der,den var folketom.

Ebensee,,langs med ei elv,Bad Ischl,oppover mot nesten tusen meter,
her lå snøflekkene tett,bomtur til ein tragisk camp ved Altauseer.


Flott tur videre,ennu på 145,til en liten landsby Bad Mittendorf.


Stille rolig camp,ikke no spess,utsikt til snedekte fjell..

Som så mange ganger før,det ble vist innteresse for lavo,n,,,praktisk telt for de som bòr slikt..


Østerike èr slikt,ikke mange mil,men mange timer i salen på små krokete veier.

 

6.mai

Det var frost om natta,svinkaldt,ikke uvanlig heroppe,(813moh.) kunne vertskapet fortelle,selv om sommeren.Nu kom sola på morningen,og fikk jobbe lenge med oppvarminga,før der norweger dro sin kos..

Skal tro om ikke dette burde være kjent for ivrige tv-tittere,de hopper stygglangt der.
Været var skiftende,ikke at det ble lagt så mye merke til,,svingete veier krevde full konsing.
Litt nedtur at Søllpass var stengt,nuvel,trur det ble kjørt i fjor.
Slik er Østerike,flott overalt.

Det kom noe regn,tre ganger,ble til og med lura til å ta på jakke,det varte aldrig mere en noen km.

Gutta boys med laser var på jobb,,her i dette landet holder man seg til fartsgrensene.

 

Ossiacher See.
Det ligger mellom Feldkirchen og Villach.


Campingene ligger tett som haggel her..
Helt greit å bli her ei natt.

Da sola gikk ned ble det kaldt.